fbpx

SERVICII

ARTĂ ȘI DESIGN INTERIOR

Dacă ești designer de interior se poate să te fi întâlnit până acum cu dilema ce să pun pe pereți sau cu problema bugetului limitat al clientului care rar permite achiziția unei lucrări originale.

Selecția de lucrări PePerete crește în fiecare zi. În fiecare zi descoperim noi artiști talentați și noi și noi lucrări pe care le dorim pe perete. Avem o bază de imagini care pot veni în întâmpinarea nevoilor de design interior.

Dacă dorești să folosești una sau mai multe imagini din baza noastră în proiectele tale de arhitectură de interior, scrie-ne la curator@artaPePerete.ro și îți vom răspunde cu datele de acces în baza noastră. Vei putea folosi imaginile în proiectele tale în baza acordului nostru și menționând sursa și numele artistului.

Dacă dilema ce să pun pe pereți continua și după vizionarea edițiilor din artapeperete.ro, scrie-ne la  aceeași adresă și ne bucurăm să îți venim în ajutor cu sugestii de lucrări și artiști.

Sperăm să vedem cât mai multe lucrări din edițiile noastre în cele mai frumoase și intime proiecte de  arhitectură de interior.

CURATORIAT PENTRU COMPANII SAU DESTINAȚII SPECIALE

Unele spații invită la un curatoriat diferit, abordat din perspectiva utilității spațiului sau specificului companiei.
În cazul în care ești în căutarea unor lucrări de artă care să completeze și complimenteze spațiul tău, echipa noastră de artiști și curatori te poate asista printr-un proiect special.

Scrie-ne la curator@artapeperete.ro despre nevoia ta și te vom contacta pentru mai multe detalii.

COMISIONEAZĂ UN ARTIST

Poate te-ai îndrăgostit de lucrările unui artist anume dar nu le găsești în shop la dimensiunea dorită,  poate vrei o lucrare anume direct pe un perete, poate vrei o serie de lucrări cu o anumită tema  importantă pentru tine. Oricare ar fi nevoia, te putem ajuta să comisionezi artiștii din colecțiile PePerete  pentru lucrări originale, unice, doar pentru tine.


Scrie-ne la curator@artapeperete.ro și descrie-ne nevoia iar noi te vom contacta cu soluții.

Abonează-te la Newsletter!

Primește în casa ta, o dată pe lună, artiști și alte case în care arta și-a făcut loc.