fbpx

LIVRARE ȘI RETUR

1.MODALITĂȚI DE LIVRARE

1.1 Printurile de artă sunt livrate în termen de 2-7 zile lucrătoare de la data plasării comenzii pe site. Acest termen depinde de mai mulți factori, parțial independenți de noi, printre care și încărcarea de comenzi a partenerilor (servicii de print, înrămare etc.). artaPEPERETE va informa clientul în urma plasării comenzii atât asupra disponibilității cât și a termenului de livrare. Termenele de livrare se supun condițiilor de mai sus referitoare la posibile întârzieri și anulări de comenzi.

1.2. Livrările în România sunt realizate prin curier rapid. Deși artaPEPERETE depune eforturi ca printul comandat să ajungă cât mai repede la client, există posibilitatea unor întârzieri datorate exclusiv serviciilor de curierat. artaPEPERETE nu își asumă răspunderea pentru comenzile care nu pot fi livrate clientului de către curier, fie din vina clientului (nu poate fi contactat, nu se află nimeni la adresa de livrare, adresa de livrare este incorectă etc.) fie din vina curierului. Mai ales în perioadele aglomerate, de sărbători, serviciile de curierat pot prezenta întârzieri.

1.3. Orarul standard al curierului de livrare a produselor este de Luni până Vineri. În cazul în care se dorește livrarea Sâmbătă, acest aspect trebuie menționat în mod expres. Livrarea Sâmbătă este disponibilă doar pentru anumiți curieri și doar în anumite orașe stabilite de curier.

1.4. Pentru comenzi cu livrare în afara țării, vă rugăm să contactați artaPEPERETE în prealabil, înainte de plasarea comenzii.

2.RETURNAREA PRODUSELOR

2.1. Dorința noastră este să fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați produse de pe www.artaPEPERETE.ro.

2.2. artaPEPERETE va respecta prevederile Ordonanței de urgență nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

2.3. Înainte de expedierea produselor returnate vă rugăm să trimiteți un email pe adresa contact@artapeperete.ro și să ne spuneți că vreți să returnați produsele cumpărate. Veți primi un răspuns în maxim 3 zile lucrătoare.

2.3. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expediției, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală formulata în scris contravaloarea comenzii. artaPEPERETE își rezervă dreptul ca atunci când consideră că acțiunile clientului au fost cu rea-voință să solicite acestuia daune interese, în condițiile legislației în vigoare. De asemenea, artaPEPERETE își rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

2.4. Adresa de returnare a produselor este cea menționata în preambul.

2.5. Retururile, (indiferent de valoare și de metoda de transport aleasă), nu se vor expedia niciodată de către client către artaPEPERETE cu plata ramburs.

2.6. Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare. Produsele (printurile) returnate trebuie să fie nefolosite: să fie fără pete, urme de îndoire, cute, rupturi, cu rama integrală (dacă aceasta a făcut parte din comandă) etc. Produsele returnate trebuie să conțină toate celelalte elemente primite împreună cu printul de artă, precum timbrul de securitate și certificatul de autenticitate semnat de autor.

2.7. artaPEPERETE își rezervă dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai după ce produsele au fost primite și verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar, în contul din care s-a făcut plata comenzii, în cel mult 30 de zile de la primirea produselor înapoi.